• FLYTTER: Europris Maura har vært på jakt etter større lokaler. Nå flytter de til Nannestad Torg.

– Vi har et altfor lite og tungvint lokale i dag, og har vært på jakt etter større lokaler en tid. Dette var det ikke mulig å finne i Maura. Leieavtalen vi har med Bjørn Dæhlie går ut i løpet av året, og da velger vi å flytte til Nannestad Torg. Der får vi en butikk på om lag 1.000 kvadratmeter, opplyser Ingrid Bergum, butikksjef for Europris-butikken i Maura.

Hun opplyser at de som er ansatt i Maura i dag fortsetter hos Europris Nannestad.

– Så selv om det meste blir nytt, blir det den samme gamle trivelige betjeningen. Vi er glade for at vi kan fortsette med en Europris-butikk i Nannestad kommune, sier Bergum.

OMROKERING

I tillegg til å overta lokalene etter Rimi blir det en omrokering slik at butikken også overtar lokalene der Nille holder til i dag.

– Nille skal bare flytte over på andre siden, og overtar lokalene etter Gullsmed Lars Elstad og Hairport, opplyser Bergum.

Hun opplyser at når Europris Maura stenger butikken i begynnelsen av oktober vil det gå om lag ti dager før de kan åpne Europris Nannestad.

– Vi lover at det vil bli en fantastisk fin butikk, så det er bare å glede seg. Vi gleder oss i hvert fall til å kunne ønske gamle og nye kunder velkommen til en ny og moderne Europris butikk. Følg gjerne med på Facebook siden til Europris Maura for oppdateringen underveis, sier Bergum

TOMT SIDEN 2015

Lokalet etter Rimi i Nannestad Torg har stått tomt siden i desember 2015, da Coop Norge Handel kjøpte opp Ica og Rimi-butikken i senteret ble lagt ned.

Etter det EUB kjenner til er det gjort mange forsøk på å få en ny aktør inn i lokalene. I februar i år la Gullsmed Lars Elstad ned sin virksomhet i senteret. Frisørsalongen Hairport har også lagt ned.

Å få Europris inn vil utvilsomt bidra til nytt liv i senteret, hvor Nille, Vinmonopolet, Linda sin café, Nannestad blomster, José Pizza og Boots Apotek også holder til.

– Å få Europris er veldig positivt. Det er vi alle glade for. Det blir tipp topp. Med omrokeringen i lokalene blir senteret igjen fullt, og vi ser fram til mer liv og røre i senteret, sier Linda Ingby Jonassen, innehaver av Linda sin café.

LES OGSÅ: Flyplassnaboene ble boende da 1000 andre valgte å flytte

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.