Senteret blir på nærmere 700 kvadratmeter over to plan, og åpnes 15. januar neste år.

– Vi har helt siden sist vinter undersøkt markedet og forhandlet med gårdeier og har besøkt bygda mange ganger for å gjøre oss kjent med nærområdet. Nannestad er et sted med sterke skitradisjoner og en aktiv befolkning. Derfor synes vi at bygda fortjener et moderne og velfungerende treningssenter, sier Morten Hellevang, administrerende direktør hos Fitness Group Nordic AS.

Bygget eies av Dag Rustad.

Hellevang forteller at de håper på en god dialog med idrettsmiljøet i bygda, og at alle innbyggerne vil sette pris på et topp moderne treningssenter.

– STOR SATSING

– For oss er dette en stor satsing, og en av de første gangene vi beveger oss utenfor de større byene. Det gjør vi fordi vi tror at befolkningen i Nannestad verdsetter god helse og sunn livsstil. Alle våre undersøkelser tyder i alle fall på det, sier Hellevang.

EVO har i dag 35 sentre i Norge.

– Vi tilbyr styrke- og kondisjonstrening. Gruppetrening, kafé og barnepass finner du ikke hos oss. Til gjengjeld vil vi knytte til oss flere personlige trenere. Disse vil sørge for at alle finner seg vel til rette og kommer i gang med trening. Vårt mål er at våre medlemmer skal være aktive på sitt eget nivå og oppnå de mål de har satt seg, sier Hellevang.

FOR ALLE

Han opplyser at de ønsker å være tilgjengelig for alle, og mener at terskelen for å komme i gang med trening nok kan oppleves mindre hos EVO enn hos andre konkurrenter.

– Det er i alle fall det våre medlemmer forteller oss. Vi legger vekt på førsteklasses utstyr og innreder lokalene i nært samarbeid med interiørarkitekt. Hos oss finner du noe for alle, fra den vanlige mosjonisten til toppidrettsutøveren og de som trener for å yte bedre i ulike idretter, sier Hellevang.

Han legger ikke skjul på at de er ekstremt spente på mottakelsen.

– Men vi ser fram til å vise det som vi tror blir et av de fineste treningssentrene i landet, sier Hellevang.

LES OGSÅ: Den meritterte crossfitutøveren Eirik Solen vil løfte treningsmiljøet på Jessheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.