– Jeg fikk akkurat en hyggelig telefon fra Sparebankstiftelsen DnB om at vi er tildelt 250.000 kroner til dette prosjektet, stråler Liv Munthe-Kaas, daglig leder for Nannestad frivilligsentral.

Hun forteller at de søkte stiftelsen etter ønsker om å få utplassert trenings- og lekeapparater og skulpturer i Nannestad sentrum.

– Vi ønsker ikke en park, men vi vil plassere det ut på åpne plasser, gatehjørner, ved bussholdeplasser og inngangspartier, gangveger og lignende. Det skal være enkelt å drive aktiviteter, og vi ønsker å bidra til helsefremmende tiltak for både barn, unge, voksne og eldre. Aktivitetsmulighetene skal være der folk ferdes, sier Munthe-Kaas.

I søknaden ble det vist til lignende prosjekter både i Beijing og på Costa del Sol. 16. mai blir sjekken overrakt hos DnB på Jessheim. Stiftelsen begrunner tildelingen med at det er et foregangsprosjekt for aktivitet i folket, der folk befinner seg.

LES OGSÅ: Tom hedres for sin frivillige innsats

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.