Storsenteret har i noen år bare hatt elbilader på vanlig stikkontakt i parkeringshuset. Dette er alt for lite, og ikke minst er lading via slik kontakt ikke optimal med tanke på effektiv lading og mulig brannfare. Derfor skal storsenteret oppgradere tilbudet betydelig om kort tid.

– Vi setter veldig snart opp 6–8 moderne Type 2 ladepunkter langs veggen utenfor storsenteret, rett over veien fra rådhuset. Vi har allerede sørget for nødvendig strømtilførsel dit, sier driftssjef Lars Thune.

LES OGSÅ: Fikk endelig nok rekkevidde

SKOVLY OGSÅ

Jessheim Storsenter følger dermed etter flere andre handelsdestinasjoner, og legger til rette for stadig flere kunder som kjører elbil. Også parkeringsfasilitetene i den nye senterdelen Skovly som bygges nå, skal utstyres med flere moderne elbilladere. Planleggingen er allerede godt i gang.

– Vi har vi ikke helt bestemt oss om disse ladepunktene skal monteres ute eller inne, men mest sannsynlig blir det utendørs med tanke på brannsikkerheten i bygget. Vi vil ikke ha en elbilbrann i kjelleren, her blir det tross alt bygd mange leiligheter på toppen av parkeringshuset. Uansett blir dette en stor og svært moderne ladestasjon med flere ladepunkter, påpeker Thune.

LES OGSÅ: Monterer neste generasjons ladere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.