Arrangementet er et samarbeid mellom Grønn kirkering, Holter Menighet, Nannestad Bygdekvinnelag og Eltonåsen skole.

– Her blir det, tradisjonen tro, mange aktiviteter. Ungene kan lage julegaver, det blir dypping av lys, smie og verksted for kort og småting; det vil si noe for både store og små. På markedet kan du kjøpe julegaver eller pynteting til jul. Ved å handle på markedet støtter du samtidig Misjonsalliansens mikrokredittprosjekt; som er Kubank som Holter menighet støtter, sier Rigmor Lerengen i Holter menighetsråd.

For de minste vil det være lek i gymsalen. Som avslutning blir det felles samling med fortellerstund og som vil gi inspirasjon til adventstiden før det serveres suppe med fersk bakst fra kjøkkenet.

– Ta turen til Eltonåsen skole. Alle er hjertelig velkomne, sier Lerengen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.