Vedkommende var i ferd med å rydde søppel fra grøntanleggene da pistolen plutselig lå slengt på bakken mellom noen rosebusker. EUB fikk fotografere våpenet, men finneren ønsker ikke å kommentere saken.

Pistolen, som blant annet har et klistremerke med teksten «Max 2 joule», framstår som en reell revolver og er egnet til å skremme.

Våpenet ble levert til Ullensaker lensmannskontor, der politiet raskt kunne slå fast at det dreier seg om en såkalt gasspistol. Lensmannskontoret sier til EUB at våpenet er et leketøy og relativt harmløst, men at det er egnet til å skape frykt og uro og at det derfor vil bli destruert. Politiet sier også at den kommuneansatte gjorde alt riktig ved å levere våpenet til politiet umiddelbart.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.