– Det er min fortjeneste, mente John Granly (KrF.)

– Jeg stilte ultimatum om at forslaget om skolenedleggelsen måtte trekkes for å bli med i budsjettsamarbeidet, forteller han.

IKKE FULL ENIGHET

Skal vi tolke innlegget til Finn Terje Tønnessen (Frp) var det ikke full enighet om skolen selv om alle de borgerlige stemte for å beholde den.

– Jeg har lyst til å nevne at vi er omtrent 24.000 innbyggere i kommunen. Omtrent 23.000 av dem bor ikke i Feiring. Skolebarna koster i gjennomsnitt 60.000 kroner i året. I Feiring koster de 80.000 kroner. Er det rimelig at elevene i Feiring skal koste så mye mer, spurte han.

ET SVERD OVER SKOLEN

– Det er tydeligvis slik at det fortsatt skal henge et sverd over skolen, repliserte Torleif Hamre (SV), og Tove Brodshaug (Sp) fulgte opp:

– Skolen er limet i et nærmiljø. Nå er det cirka 125 elever ved Feiring-skolen, til høsten blir det omtrent 130.

FORNØYDE TILHØRERE

Flere innbyggere i Feiring fulgte debatten, og vedtaket om skolen ble naturlig nok positivt mottatt.

– Vi ble lettere til sinns. Det blir bra stemning på skolen i morgen, kommenterte rektor Jorun Wenger.

– Jeg er glad, men ikke overrasket. Det er ingen ting å spare på å legge ned skolen, uttalte Feiringminister Torbjørn Ellingsen.

– Jeg er også glad for at det blir noe av omsorgsboligene i Feiring. Det er viktig at det skjer noe, la han til.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.