Det er RomerikEvent, i samarbeid med Hurdalsjøen hotell og konferansesenter, som inviterer til sommercamp for ferierende barn. Ungene skal bo og spise standsmessig på hotellet, mens dagene skal være fylt av vann- og landaktiviteter.

- KULT, TØFT OG VÅTT

– Det er i ukene 26, 27 og 28 vi har sommercamp. Det er gjerne uker hvor mor og far ikke har ferie og ungene ofte må være alene. I stedet for det, kan de sende barna sine til oss og en uke fullspekket av aktiviteter. Dette blir kult, tøft og vått, sier daglig leder i eventselskapet, Stian Hauge.

Tidligere hotellet har hatt stengt på sommerstid.

– Det er jo på sommeren det er som finest her. Derfor vil vi satse for fullt på denne fine årstiden, sier Trine Jaldar, salgssjef ved hotellet.

De to lover en uke hvor også tryggheten står i sentrum.

– Ungene deles inne i aldersgrupper med faste, voksenpersoner. På Sørlandet er det flere slike camptilbud, men jeg tror vi er de eneste i vårt område, sier Hauge og Jaldar.

Oppholdet koster 6.900 kroner per barn.

Også tilbudet til funksjonshemmede er flyttet over sjøen fra Haraldvangen til hotellet.

LES OGSÅ: Rekordmange på siste sommerleir på Haraldvangen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.