Med sin måte å tolke countrymusikk på overbeviste hun dommerne i den første runden for den populære talentkonkurransen.

– Det var veldig spennende å synge med andre enn foreldre i salen. Nå var det jo både et publikum og dommere. Det var en stor overraskelse, men ekstremt moro, å gå videre. Dette åpner nye muligheter for meg, sier Snæþórsdóttir.

BEGYNTE MED FIOLIN

Hun har vært elev ved Nannestad kulturskole i mange år.

– Jeg har tidligere spilt fiolin, men i høst begynte jeg med sangtimer. Jeg er også med i kor. Jeg liker å synge, og det vanskelig å spille fiolin og synge. Da er det enklere med gitar, sier Snæþórsdóttir.

Etter å ha gått ut av Nannestad ungdomsskole søkte hun seg til dramalinja ved Lillestrøm videregående skole, og er nå bosatt i Sørum.

Hun forteller at hun ønsker seg et yrke innenfor musikk i framtida.

– Men skulle ikke det gå, så blir det i alle fall en fin hobby, sier hun.

SITT EGET

Ellinor Edlersdotter, rektor ved Nannestad kulturskole, synes det er morsomt at en elev viser seg fram på en så fin måte på TV.

– Hun har alltid gjort egne ting, og det er viktig å tørre å gjøre noe get. Det blir mer artistisk da. Arndís er trygg, og bruker det hun har inne i seg på en spesifikk måte, sier kulturskolerektoren.

VOKANDO OGSÅ VIDERE

Blant andre lokale deltakere på Norske Talenter var det åtte mann store a capella-koret Vokando fra Ullensaker, som også gikk videre.

– Vi trodde ikke vi skulle gå videre da Bjarne Brøndbo som første dommer sa han fulgte magefølelsen og stemte nei til videre avansement. Da Janne Formoe også sa hun ville følge magefølelsen trodde vi ikke det skulle gå bra. Imidlertid var hun ikke enig med Brøndbo, og ønsket å se oss videre. Det gjorde også Mona Berntsen og Mia Gundersen, sier Roy Albin Gundersen i Vokando.

Når vi får seg Arndís Rán Snæþórsdóttir og Vokando neste gang på TV 2 er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Martin Sierra har skapt danseboom i kulturskolen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.