Politiet fikk melding om et trafikkuhell på fylkesveg 33 i morgentimene lørdag. En bil hadde kjørt av vegen. 

– Da vi kom til stedet var det kun en person i bilen, og han var ikke kommet fysisk til skade. Han innrømmet å ha sovnet bak rattet, og vil bli anmeldt for dette, sier operasjonsleder Steffen Øvstedal i Øst Politidistrikt. 

Å sovne bak rattet kan medføre både bøter og inndragning av førerkort. Ifølge Statens vegvesen, tilsvarer 24 timer uten søvn én i promille. Om du sovner, og havner i en ulykke, kan det også få økonomiske konsekvenser. Forsikringsselskapet kan avkorte forsikringen din, eller framsette et regresskrav mot deg. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.