Etter en rolig inngang til den første helgen i fellesferien ble det likevel en travel natt til søndag, for politiet på Øvre Romerike. Like over midnatt kom den første klagen på festbråk – dette fra en adresse på Nordkisa. 

– Da klager ringte inn kunne vi høre et voldsomt bråk i bakgrunnen. Det var fem polske karer som hadde fest, og de ble bedt om å roe seg av patruljen som kom til stedet. 

Pålegget ser ut til å ha blitt etterkommet, for vi har ikke fått flere klager derfra, sier operasjonsleder, Bjørn Christian Willersrud, i Øst Politidistrikt. 

Politiet fikk i løpet av natta flere henvendelser om festbråk på ulike adresser i området, men har ikke hatt kapasitet til å ta seg av disse, opplyser Willersrud. 

Ved 01-tida kom det inn flere meldinger til politiet om det som skal ha vært høye smell i Råholt-området. 

– Vi har ikke fått noen mer forklaring på hva dette kan ha vært, sier operasjonslederen. 

På samme til ble en mann i 20-årene bortvist fra Jessheim sentrum, men etterkom ikke pålegget. Han ble dermed bragt inn til arresten på Lillestrøm. I tillegg ble to personer bortvist like etterpå. 

– Også her var det bråk med dørvakter og ufin oppførsel. Disse overholt pålegget om å forlate sentrum, sier Willersrud.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.