Festivalen byr på aktiviteter og opplevelser både for barn, ungdom og familier. Den begynner fredag kveld med en spennende aktivitets- og fortellerstund i Mogreina menighetshus. Der blir det aktiviteter for barna og vafler. Gøy for barn i alle aldre.

Festen fortsetter på lørdag med aktivitetsdag på Folkvang på Algarheim, med mulighet for å prøve seg på bruskasseklatring, høyhopping, speideraktiviteter, sumobryting, ansiktsmaling m.m. Hinderløypa Hardhausen er for de mer vågale, og er for deltakere fra 8. klasse og oppover. Den arrangeres av KFUK-KFUM Speideren i Kisa. Det blir mulighet for å dusje etterpå. Deretter er det klart for barnekorkonsert på Folkvang, før det blir ungdomskveld og ungdomskafé i Jessheim kirke. Dette blir en showkveld med musikk, allsang, dans, humor, dyktige programledere, et topptrimmet festivalband og sangere. Festivalen avrundes med festivalgudstjeneste i Jessheim kirke søndag 16. september. Der deltar festivalbandet, kor og solister. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe. Alt på festivalen er gratis utenom festivalkiosken på lørdag, der en kan få kjøpt kaffe og kaker, pølser og brus.

Festivalen er en del av Størst av alt – trosopplæring for barn og unge i Den norske kirke. Arrangør er menighetene i Ullensaker, Mogreina, Hovin og Furuset. Det er Wollert Krohn-Hansen som er festivalsjef, og han og resten av arrangementskomiteen gleder seg til det braker løs til helgen.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.