Mannen i 50-årene fra Nedre Romerike kom med et fly mandag ettermiddag fra Gran Canaria. Før flyet landet, hadde politiet fått melding om at det befant seg en krakilsk og full mann om bord. Blant annet skal han ha slått ei dame på låret.

GA MANNEN EN SJANSE

Politiet sto klar og tok imot mannen da han satte beina på norsk jord. De ga ham en sjanse til å finne bagasjen sin og komme seg hjem. Men dette benyttet ikke mannen seg av. En time seinere fikk politiet melding om at mannen gikk og suste rundt på flyplassen, og da var det slutt. Han ble tatt med til arresten og kan vente seg ei klekkelig bot for oppførselen sin.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.