– Salget innbrakte 95.000 kroner, sier avdelingsleder på skolen, Trygve Føllesdal.

KART OG PLANSJER

De store veggkartene og plansjene var spesielt ettertraktet. Kartene ble solgt fra 500 kroner og oppover, mens de gamle plansjene var priset fra 200 kroner.

– Ennå har vi igjen kart og plansjer som vi skal legge ut for salg, sier han.

Nesten alt ble solgt – gamle maskiner, slipesteiner og den forhatte bukken fra gymsalen. På auksjonen gikk gamle oljekanner, skjelett og en utstillingsdokke unna.

– Da vi åpnet sto det i alle fall 150 mennesker i kø. Siden vi hadde så liten plass, måtte vi slippe dem inn i puljer. Resultatet av denne interessen er at 9.-klasses årlige fjelltur blir bedre utrustet, sier Føllesdal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.