Lasse og Vegard Johansen fra Nannestad fikk to av Norges jeger- og fiskerforbunds mer­kede fisker på kroken. Det ble de premiert for.

Brødrene er ivrige fiskere, og ble premiert i Norges jeger- og fiskerforbunds (NJFF) konkurranse i sommer. NJFF har satt ut 2.000 merkede ørreter mange vann i marka rundt Oslo og Akershus, som man ved å registrere fangsten på markafiske.no kan oppnå flotte premier.

Premiering skjer ved trekning. Også umerkede fisker kan bli premiert.

KVELDSTUR

Med en ørret på bare 175 gram fikk Vegard (15) ei haspelsnelle til en verdi av 1000 kroner og fiskebrille til 600 kroner fra Villmarksbutikken. Storebror Lasse (17) ble også trukket ut og fikk premie for sin noe større ørret på 400 gram, og kan nå ta i bruk fiskebrille på neste fisketur.

- Vi tok en kveldstur tur til Tolleftjernet i Nannestad Almenning, og der fikk gutta mange fisker, deriblant de to merkede ørretene. De tar ofte kontakt med meg og spør om vi kan dra på fisketur. Dette er tydeligvis noe de trives med, sier bestefar Øivind Wærhaug.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.