John Nyborg fra Eidsvoll var ute og testet forholdene i VM-bakken på mandag. Da var føret bra.

– Det var veldig bra føre, med høye brøytekanter så det går an å kjøre litt fort uten å skade seg, sier Nyborg.

Han filmet hele turen ned bakken.

Nyborg var ute med sparken i bakken igjen på tirsdag, forholdene var fortsatt veldig bra, men litt grus hist og her.

– Det var litt lugging, men nå er det snø i luften, så det blir spennende å se hvordan det blir.

Nyborg skal ikke delta i årets VM i spark utfor, men kommer til å være i bakken for å fotografere.

– Jeg har aldri deltatt, men jeg har vært der hvert år. Mest for å fotografere og filme da, det er der interessen ligger for meg, forklarer Nyborg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.