Han tok selv bilde av den nye fotgjengerovergangen – i dette tilfellet for biler – i Rådyrvegen i Nannestad. De fem sebrastripene var malt opp på asfalten i krysset der gang- og sykkelvegen går ned til Preståsen skole like i nærheten.

– Jeg er for alle trafikksikkerhetstiltak som er med på å trygge sikre skoleveier. Dette får nok bilistene til å senke farten, men faller nok litt utenfor normene for vegmerking, sier Morten Marthinsen, selv nannestadsokning og politiker i Nannestad bygdeliste. Han er trygg på at feilen raskt vil bli rettet opp.

Raskt rettet

– Her er det nok en som har hatt en litt dårlig dag på jobben. Jeg er trygg på at dette blir rettet raskt, sier han videre.

Den antakelsen hadde han helt rett i. Stripene var der da EUB tok bilde torsdag kveld, men fredag formiddag var de fjernet.

– Disse stripene er allerede fjernet, og arbeidet gjøres riktig og ferdig på mandags morgen, sier Bente Huseby, virksomhetsleder for kommunal drift i Nannestad kommune til EUB.

LES OGSÅ: Skilt skapte forvirring

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.