Tre innbrudd skjedde i boliger på Jessheim, Råholt og Dal. I tillegg ble det også begått et innbrudd i Skedsmo.

Ifølge operasjonsleder Roger Pettersen i Øst politidistrikt har tyven eller tyvene tatt seg inn i husene ved å knuse ruter. De har gått ut samme veg som de kom inn.

– Politiet har vært på adressene og foretatt åstedsundersøkelser. Vi undersøker om det finnes en sammenheng mellom innbruddene, forklarer han.

FRASTJÅLET SMYKKER, PENGER OG PASS

Etterforskningen av innbruddene er igangsatt, men politiet har foreløpig ikke den fullstendige oversikten over hva som er borte fra husstandene.

Ifølge operasjonslederen skal det imidlertid være snakk om penger, smykker pass og lignende verdisaker.

GODE NABOER

Politiet ønsker tips fra folk som har sett noe utenom det vanlige i områdene der innbruddene er begått, men operasjonslederen oppfordrer også folk til å være gode naboer.

– Vi ønsker at folk er gode naboer, og er litt nysgjerrige på mennesker og biler i området som ikke har sitt daglige virke der. Pass på hvis du vet at naboen er bortreist og det er folk der. Man kan eksempelvis gå bort selv for å spørre om det er noe man kan hjelpe til med. Hvis ikke kan man ringe politiet og vi vil vurdere saken, sier Pettersen.

LES OGSÅ: Svenske stjal varer for 11.000 på Gardermoen 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.