Søndag morgen fikk politiet melding om det noen mistenkte var promillekjøring på Råholt.

– Den aktuelle bilen ble stoppet, og føreren framsto som veldig ruset. Føreren av bilen var en mann i 50-årene fra Hurdal, og han ble kjørt til legevakt for blodprøvetaking, sier operasjonsleder Arild Bråten i Øst politidistrikt.

Mannen ble anmeldt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Ifølge operasjonslederen skal han i tillegg ha kjørt uten gyldig førerkort og ble også anmeldt for dette.

Kjørte inn i bilen foran

Søndag morgen var også to biler involvert i et trafikkuhell ved avkjøringen til Jessheim sør på E6 i nordgående retning.

– En bilfører i slutten av tenårene klarte ikke stoppe, og kjørte dermed inn i bilen foran, opplyser operasjonsleder Arild Bråten i Øst politidistrikt.

Samtlige involverte kom uskadd fra hendelsen, og ifølge operasjonslederen er det kun snakk om materielle skader.

Kjørte ut i grøfta

På ettermiddagen fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt ut i grøfta på E6 sørgående mellom Jessheim sør og Kløfta.

– Det ble ikke meldt om noen personskade. Bilen må berges, og siden vi ikke vil stenge vegen står den der fortsatt, sier operasjonsleder Arild Bråten i Øst politidistrikt.

Ifølge operasjonslederen vil bilen etter planen bli fjernet når trafikken har avtatt ved midnatt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.