– Vi er svært glade for at så mange velger toget, sier direktør Arne Fosen.

Kundetilfredshetsindeksen (KTI) i NSB Øst gjør det nest beste resultatet NSB Øst har målt. De fleste strekningene står seg sterkt med en samlet KTI på 71 poeng.

NSB Regiontog på Vestfoldbanen hadde 3, 3 prosent flere kunder i årets åtte første måneder i 2017, sammenlignet med 2016. 4.159.907 reiste mellom Eidsvoll og Skien i perioden. KTI er 73.

Lokaltog i Oslo-området hadde 1, 4 prosent flere kunder. Totalt 23.884 474 reisende. KTI er 68.

L12 mellom Kongsberg og Eidsvoll hadde prosent 15, 8 prosent flere kunder. Totalt 4.023.812 reisende. KTI er 74.

L13 mellom Drammen og Dal hadde 0, 9 prosent færre kunder de åtte første månedene i år sammenlignet med 20126. Totalt 4.311 .500 reisende. KTI er på 74.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.