Klokka 10.20 kom politiet over et trafikkuhell på Lufthavnveien på Gardermoen.

- Det var en person som hadde kjørt ut i en sving. Føreren som er en mann i 50-årene innrømmer selv å ha vært oppmerksom på en GPS i bilen. Det har blitt opprettet en anmeldelse, forteller operasjonsleder Arild Ruud i Politi Øst.

Det er ingen personskade i dette trafikkuhellet.

Klokka 10.50 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av veien på E16, Preståsen, og hvor sjåføren klagde over smerter i ryggen.

- Alle nødetater har vært på stedet, men da vi kom fram så vi bare spor i snøen og bilen var borte. Vi har heller ikke hørt noe mer om dette i ettertid, sier Ruud.

Klokka 12.10 var det en ny bil som hadde kjørt av veien på E16.

- Det var ikke personskade her. Sjåføren var en dame i 70-årene fra Hedmark. Bilberger var på stedet og dro opp bilen. Bilen skal ha hatt gode dekk, men det var meldt om tåke i området da trafikkuhellet skjedde, opplyser operasjonslederen. 

Klokka 14.20 var to biler involvert i en trafikkulykke på Setrevegen på Minnesund.

- Det er en kassebil hvor sjåføren ikke har opprettholdt vikeplikten. Bilen kolliderte med en Golf med to personer i. Da vi kom til stedet var kassebilen borte, sier Ruud.

Føreren av kassebilen var en mann fra Latvia. Sjåføren av Golfen var ifølge operasjonslederen en mann i 20-årene fra Hedmark og passasjeren var en mann i 20-årene fra Eidsvoll. Begge de sistnevnte fikk skader i ulykken. 

- Den ene har trolig fått brudd i en arm, mens den andre hadde kutt i hodet. Begge ble fraktet til Ahus, sier Ruud, 

En stund etter ulykken kom føreren av kassebilen tilbake.

- Han selv hevder at han ikke har fått med seg at han var med i en trafikkulykke, men hørte et dunk og trodde det var noe bak i bilen som ramlet. Her ble anmeldt og det ble foretatt førekortbeslag, opplyser operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.