Klokken 19.40 tirsdag kveld ble politiet oppringt av en sjåfør som hadde kjørt av veien, rullet rundt flere ganger og stoppet av et tre.

– Han og de to passasjerene fra Hedmark visste ikke hvor de var. Vi rykket ut, og fant dem på Mogreinaveien i Ullensaker, sier operasjonsleder Per Stenslet i Øst politidistrikt.

Ingen ble alvorlig skadet, og hadde kommet seg ut av bilen på egenhånd. De ble sendt til legevakt for sjekk.

LES OGSÅ: Politiet advarer: Det er VELDIG glatt!

Vogntog på glattisen

– Mens vi jobbet på stedet fikk vi melding om et vogntog som hadde fått problemer og sperret veien. Også det på veien ved Mogreina, sier Stenslet.

Tungberger er nå på stedet.

– Det er fryktelig glatt, legger operasjonslederen til.

Havnet på siden

Ved 20-tiden rykket politiet ut til E6 sydgående ved Jessheim syd.

– Bilen havnet på siden. Alle tre i bilen var fra Oslo. De ble kjørt til Ahus for sjekk, og kun med lettere skader. Et vitne til hendelsen melder om at bilen kjørte under fartsgrensen, sier Per Stenslet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.