Sykkelbutikken flytter fra Trondheimsvegen 212 til Flaenbakken 2. 1. november åpnes dørene til det nye lokalet for kunder. Men The Duke Sport er mye mer enn en sykkelbutikk.

– Det har vært sportsbutikk der borte siden 1960-tallet. Nå flytter vi i nyere lokaler og har fått bygge vår egen butikk. Vi skal fortsatt være en spesialbutikk for sykler, men The Duke Sport er mye mer enn en sykkelbutikk, sier innehaver Anders Bernhoft. Han er en mann som alltid kaster opp en rekke ideer. Bare spør kona Monica Storhaug. Mye landes og foredles. Her er noe butikken får til:

  • Bernhoft er involvert i sykkellaget Aurora Borealis. De har som mål å knuse rekorden i Den Store Styrkeprøven fra Trondheim til Oslo neste år.

Skal slå kvinnerekorden

  • Nytt av året er det nystartede sykkellaget Team Duke Sport. Dette skal utelukkende bestå av kvinner, og vil inneholde både verdensmestere og Norgesmestere. De har satt seg flere mål, og satser blant annet på å slå damerekorden fra Lillehammer til Oslo neste år. Miriam Bjørnsrud og Monica Storhaug er blant kvinnene som skal være med.
  • Butikken har også en egen produksjon av sykkelhjul. Det er blitt en kjempesuksess. Hvert år selger de opp mot 100 hjulsett av dette håndlagde og lokalt produserte produktet. Deler av inntektene fra hjulsettene og flere andre produkter går til å vedlikeholde en sykkelpark på Behandlingstunet med rusomsorg i Fetsund. Dette kommer til stor glede for brukerne.

Gir ansatte en sjanse

  • I tillegg til å reise til Fetsund og gjennomføre servicer på sykkelparken, tar The Duke Sport også inn mennesker, som ikke nødvendigvis har den fyldigste CV-en med fortid på Behandlingstunet, som ansatte.

– En jobbet her mer og mer og fikk livet sitt på stell. Han kom fra et tungt belastet rusmiljø. Nå har han fått igjen førerkortet og fått full jobb som budbilsjåfør. Vi var en mellomstasjon for ham, sier Bernhoft.

1. november braker det løs i ny butikk.

The Duke Sport

  • Flytter fra Trondheimsvegen 212 til Flaenbakken 2 på Råholt.
  • 1. november åpner dørene i ny butikk. Innehaver av butikken er Anders Bernhoft.
  • Spesialbutikk for sykkel. Selskapet ble startet våren 2000.
  • Startet med å selge og reparere sykler. Satser nå i tillegg bredt innen sykler og klær, samt tilbehør. Målet er å være så allsidige og fleksible som mulig.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.