– Jeg gleder meg som et barn til å komme inn i en splitter nye lokaler, og jeg er ikke alene. Hele staben ser frem til dette, sier filialsjef Jonas Filander hos Motorforum Eidsvoll.

Til sommeren tar de med seg hver bil og hver del og flytter hele bedriften til et 1350 kvadratmeter stort lokale som Jessheim-firmaet Oliver eiendom nå bygger på Ørnfeltet.

– Vi får hele første etasje til butikk og verksted i tillegg til 300 kvadratmeter i andre etasje som vi innreder til dekk- og skibokshotell, sier han.

DROPPET JESSHEIM

– Hva fikk dere til å velge Ørnfeltet?

– Vi var i utgangspunktet veldig innstilt på å flytte bedriften til Bilbyen på Jessheim, men droppet det av to hovedårsaker. For det første er leieprisene der skyhøye, og for det andre er det her vi har våre kjernekunder. De betyr så mye for oss at vi valgte å være i nærområdet deres. Jeg tror det er fornuftig, påpeker Filander.

ELBILBONANZA: Solgte 87 elbiler uten at noen hadde prøvd den

– Hva blir nytt hos dere?

– Alt. Men i tillegg til topp å få et moderne verksted må vi utvikle en bilbedrift med tanke på fremtiden. Det betyr blant annet at vi må ha et par online arbeidsstasjoner med printere for kunder som venter mens bilen deres er på service. I tillegg til andre moderne løsninger selvsagt, vi må tenke utenfor den tradisjonelle boksen nå. Vi skal også ta service på bobiler og drive utleie av skibokser.

– Eier ikke folk slike selv?

– Mange har behov for skiboks bare et par ganger i året når de skal på fjellet, og ikke alle har lagringsplass til dem. Slik utleie er stort i Sverige og vi tror det kan fungere her. Men det aller viktigste for oss er å yte god service, sier Filander som nettopp har fått vite at filialen hans er kåret til Renaults beste ettermarkedsbedrift i Norge.

ØKER ANTALLET: Stadig flere elbilladere

– Slikt er veldig bra å ha med seg for tilfredse kunder er alfa og omega sier han.

MOTORGRUPPEN

Hele den nye bygningen på Ørnfeltet skal tilhøre konsernet Motorgruppen som er engasjert i import, salg og service for Mitsubishi, Renault og Dacia, samt salg og service for Opel. Det er dette selskapet som skal inn i resten av andre etasje. Motorforum som skal ha første etasje er et av deres 23 datterselskaper.

– Hva kommer de til å flytte inn med?

– Det vet jeg ikke, men det blir ganske sikkert noe bilrelatert. Så vidt jeg vet er ikke alle planene deres spikret ennå, med unntak av at vi skal inn her, sier Jonas Filander.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.