– Vi gir ikke opp Sundet, for her har vi lyktes og hatt en god utvikling. Både der og på Råholt er blant stedene vi har hatt sterkest vekst med en kundetilstrømning vi er fornøyde med. Sammenslåingen er basert på utviklingen i bransjen, sier viseadministrerende banksjef Stig Håvard Blikseth.

Han forklarer dette med at bankkundene er sjeldnere og sjeldnere fysisk i banken.

– Dette er sunn fornuft, hevder han.

BEDRE FAGMILJØ

– En annen sak er at de ansatte får et bedre fagmiljø med større kontorer med flere kolleger. Selv om utviklingen vår er god, er dette bakgrunnen for å samle oss på ett sted, men Sundet var også med i vurderingen av hvor vi skulle være, påpeker han.

– Hvorfor ble det nytt på Råholt?

– Vi fikk plutselig tilgang til et moderne lokaler sentralt plassert rett ved Eidsvoll Verk stasjon. Det er gunstig for alle kundene våre i Eidsvoll i tillegg til i hele regionen. Vi føler vi satser på Eidsvoll med nye lokaler og en langsiktig leieavtale, og det er slik de ansatte opplever det også, sier Blikseth.

Han og banken skal nå bygge opp en slagkraftig enhet for alle kundene.

– Det gjelder de som bor i Sundet også, tross alt er ikke avstanden voldsom, sier han.

NR 28

I Gladbakkgutua 28 holder Malergutta og Frøken Perstuen til, og det skal de fortsette med framover også.

– Dette lokalet er veldig stort, og malerbutikken bruker omtrent en tredel av det. De har inngangen sin sørover. Vi tar over resten av lokalet og får en ny inngangsdør på nordsiden. Der får vi også kundeparkering. Mer sentralt med tanke på togstasjonen blir det jo ikke, påpeker banksjefen.

Når Totens Sparebank flytter fra Trondheimsvegen i oktober, inkluderer det Aktiv eiendomsmegling som er samlokalisert med dem i dag.

– Vi samarbeider, og det fortsetter vi selvsagt med, sier han.

– Hva med de ansatte i Sundet? Mister noen jobben i flytteprosessen?

– Nei. Alle blir med på lasset fra Sundet til Råholt, så der blir det ingen endringer. Og alle bankkundene som vil, får beholde sin nåværende kunderådgiver. Det er dette vi kaller å satse, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.