I løpet av oktober måned vil Totens Sparebank flytte inn i nye og tidsmessige lokaler i Gladbakkgutua 28 på Råholt, rett over veien fra Marwell Hauge-bygget. Det betyr at dagens filial på Råholt forsvinner, og fra samme tidspunkt legger de filialen i Sundet.

– Kundene vil beholde sin faste rådgiver og treffe banken og rådgiveren på samme telefonnummer og epost som tidligere, heter det i en pressemelding.

MINIBANK

På Råholt vil det bli mulig å gjøre både kontantuttak og innskudd via selvbetjeningsautomat. I Sundet ønsker banken å finne lokaler for plassering av minibank for kontantuttak, slik at dette tilbudet kan opprettholdes.

– Vi går på jobb hver dag med et ønske om å hjelpe kundene med gode råd og god service når de er i kontakt med banken. Fra mandag 16. oktober tar vi med oss denne filosofien til de nye lokalene på Råholt, der vi som kommunens lokalbank fortsatt skal satse på tilgjengelighet, kompetanse og korte beslutningsveier, sier Åsmund Eidskrem, avdelingsbanksjef for Totens Sparebank i Eidsvoll.

FAGMILJØ

Endringen vil ifølge banken medføre et større fagmiljø for rådgiverne i en situasjon der kravet til kompetanse og god rådgivning øker.

– Bankene satser jo mye på digitale flater og vi opplever også at kundeatferden er i endring. Vi tilpasser oss denne utviklingen, men er opptatt av at digitale løsninger skal være et supplement til god personlig service og tilgjengelige rådgivere sier avdelingsbanksjefen.

Det er seks år siden Totens Sparebank flyttet inn i filialen i Sundgata 13. I 2016 stengte de dørene til filialen i Feiring. Også minibanken der ble lagt ned samtidig med filialen, og det samme skjedde med de på Skreia, Biri, kapp og Eina.

OGSÅ DNB GA OPP

DnB la ned banken sin på Råholt i 2016.

– Det er vemodig, men når kundene endrer bankvanene sine, må banken følge etter. Her hadde vi i fjor i gjennomsnitt 50 kundebesøk per dag. Til sammenligning besøkte kundene i Eidsvoll kommune oss 1,4 millioner ganger i mobilbanken, og 672.389 ganger i nettbanken, sa banksjef Karen Marie Sæther-Larsen den gangen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.