– Interessen for å etablere seg i Gardermoen Vest Næringspark er god, sier daglig leder hos utvikler Nordby Eiendomsselskap, Tor Eivind Nordby Vik.

Fase 2 av salget er godt i gang. Ti tomter vest for fylkesveg 176 og to tomter øst for fylkesvegen er nå lagt ut for salg.

– Vi klargjør all infrastruktur, det vil si veg, vann, avløp høyspent og telekommunikasjon, sier Nordby Vik.

Han opplyser at det legges til rette for både store og små bedrifter.

– Tomter til mindre bedrifter er det ikke for mye av i distriktet. Vi tilpasser tomtene etter ønsker og behov, så vi kan tilby tomter fra to mål og oppover. Interessen for å etablere seg i Nannestad er stor, sier Nordby Vik.

Grunnvannet i Moreppen ligger høyt. Det skaper litt ekstra utfordringer.

– Vi må derfor pumpe opp vann til et basseng mens vi gjør ferdig jobben, sier Nordby Vik.

Anleggsleder André Oppegård opplyser at infrastrukturen skal være ferdig før sommerferien.

Det bygges også en ny avkjøring fra nord inn til feltet.

LES OGSÅ: Åpnet framtidsrettet miljøbygg: - Dette er det råeste anlegget i utleiebransjen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.