For femte gang arrangeres «Den store hagefesten» i Stallgården på Eidsvoll Verk.

HISTORISKE STAUDER, ROSER OG SJELDNE PLANTER

Lørdag og søndag fylles Stallgårdens gårdsrom av historiske stauder, roser, sjeldne planter og andre grønne vekster. 33 utstillere har meldt seg på med sine stands ute og inne. Foredrag blir det også om bland annet grønnsaksdyrking på Læckø Slott og om dyrking av magnolia i Norge. Er det noen som er interessert i nye stauder eller om vekstene som Gerben Tjeerdsma dyrker på Såda säteri, er det også mulighet for å høre om det.

Ellers er det et godt utvalg av hagestæsj, hagemøbler, plantekasser, belysning og plantejord som gir lyst til å gå løs på forberedelsene av sommerhagen.

LES OGSÅ: Nasjonal anerkjennelse av Stallgården og Festiviteten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.