Et bredt politisk panel bestående av Roger Axelsson fra Venstre, Tim Holmik fra Høyre, Janka Holstad fra Arbeiderpartiet, Lars Egil Berg fra Senterpartiet, Ståle Lien Hansen fra Fremskrittspartiet og Petter Stensby fra Uavhengig Ullensakerliste møtte foreldre som møtte mannsterke opp i kommunestyresalen i rådhuset på Jessheim.

Debatten åpnet med at Tim Holmvik, som er leder for hovedutvalg for skole og barnehage, fikk anledning til å redegjøre for bakgrunnen for saken og til å forklare de politiske vedtakene som er blitt gjort denne uka. Hovedutvalget vedtok nemlig onsdag å beholde dagens barnehagestruktur med sju kommunale barnehager og en maksgrense på 20 prosent kommunale plasser.

Debatten fortsatte med at politikerne fikk snakke om sine politiske løsninger, før salen ble sluppet til med spørsmål og kommentarer. Særlig hersker det usikkerhet rundt hva som skjer på Kløfta. Det er på det rene at Kløftahallen barnehage legges ned, men flertallet bestående av Høyre, Frp og Krf har ennå ikke avgjort hvordan situasjonen skal løses i sør. Foreldrene uttrykke uro for dette og ba om klare svar for hva som planlegges.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.