Fra datteren var seks år til hun var 12 ble hun utsatt for overgrep fra sin far. Dette skjedde flere steder i østlandsområdet, blant annet i en bil på Kløfta. Da jenta var 19 år, anmeldte hun faren, som i Øvre Romerike tingrett nå er dømt til fengsel i ni år.

Da faren ble pågrepet og konfrontert med datterens anmeldelse, nektet han enhver form for overgrep mot sin datter. Det har han gjort gjennom hele etterforskningen og også under rettssaken, som nylig ble avsluttet.

Men han ble ikke trodd av retten. De fant det hevet over enhver tvil at faren bevisst hadde hatt seksuell omgang gjentatte ganger med sin datter fra like før hun begynte på skolen til hun skulle opp i sjuende klasse. Mannen truet med å drepe datteren om hun fortalte noen om hva som hadde skjedd. I dag sliter jenta med sin psykiske helse, og i tillegg til fengselsstraffen ble 49-åringen dømt til å betale datteren 300.000 kroner i oppreisning.

LES OGSÅ:

Foreldreparet dømt til lange fengselsstraffer

Dømt til forvaring i seks og et halvt år for seksuelle overgrep

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.