Tomteområdet ligger på toppen av Statsrådvegen på Råholt, er på elleve dekar og har utsikt til Hurdalssjøen, Mistberget og Ninabben. Fredag ble den første funkisvillaen lagt ut for salg i det åpne markedet. Allerede onsdag er en handel i boks.

– Til info er Boligen på Solbakken Panorama solgt og kontrakten er signert med noen fornøyde eidsvollinger, sier Christoffer Gusterud, daglig leder i Gusterud Bygg AS, som er forhandler av Vestlandshus.

Det er Rune Nilsson som eier tomteområdet som nå utvikles. De kunne ikke drømt om en bedre start. Byggestart er tenkt til sommeren, og det vil komme funkisboliger og eneboliger i rekke i området.

– Den andre boligen legges ut på fredagen som kommer, hvis den ikke går før. Har per nå fire interessenter som vi jobber med, forteller Gusterud. Denne funkisvillaen vil ha en prisantydning på 9.560.000 kroner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.