17-åringen som er siktet for ugjerningen, er løslatt. Han var samme natt også i klammeri med en annen mann. Han ble slått og skadet og måtte oppsøke lege.

– Det gjenstår fortsatt noen avhør i saken, men vi har i det store og hele godt innblikk i saken, kommenterer politioverbetjent Øyvind Kværner ved Ullensaker lensmannskontor.

– De impliserte er avhørt, og på grunn av siktedes alder og status var det ingen grunn til å holde ham varetekstfengslet, sier 17-åringens forsvarer, advokat Gunhild Lærum, til Eidsvoll Ullensaker Blad.

– Jeg kan ikke gå i detalj om hans forklaringen, sier hun.

– Den siktede erkjenner å ha vært i to kontakt med de to fornærmende, og at han har hatt kniv, opplyser Kværner.

Tildragelsen fant sted utendørs i forbindelse med en festlighet.

– 17-åringen kjente ikke de to andre fra før, og det tyder på at kontakt med dem oppsto tilfeldig, opplyser Kværner.

Han bekrefter at siktede var beruset, mens det er ukjent hvorvidt de to andre var påvirket.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.