• MEDLEM. Svein Nymoen har vært medlem i Eidsvoll fotoklubb i seks år, men har hobbyfotografert siden han var 15. Nå skal ett av bildene hans på auksjon.

Søndag avsluttes utstillingen i Galleri Festiviteten. Da plukkes bildene ned, men før veggene er tømt, skal det være auksjon med ordfører Vika som auksjonarius.

NYE MEDLEMMER PÅ VEG INN

– Fotoklubben har 29 aktive medlemmer og det er åtte, ti nye på vei inn. Vi er større enn noen gang, forteller leder Hallgeir Nielsen. Han mener bestemt at de nye som er på vei inn kommer som et resultat av den store utstillingen.

– Det er mange som fotograferer med mobilen, og flere av dem har tatt steget videre og kjøper seg fotoutstyr, sier han.

18 av klubbens medlemmer har vært representert i utstillingen, de fleste av dem med mange bilder.

– Totalt salg er 22 bilder, og det er bra. Fotografier er generelt tungsolgte. Alle utstillerne har velvillig gitt ett bilde hver til søndagens auksjon, hvor alle inntektene går til matutdeling.no, som holder hus i Mago B, forteller han og takker samtidig Jorunn Mathiesen, innehaver av Galleri Festiviteten, for gratis utstillingshus.

MEDLEM I SEKS ÅR

En av dem som har hatt fotografiene sine med i utstillingen, er Svein Nymoen. Han har hobbyfotografert siden han var 15 år, men det er først de seks siste årene han har vært med i fotoklubben.

– Mens andre fotografer mennesker, finner jeg mine motiver i lokalmiljøet og naturen, forteller han.

Søndagens fotoauksjon går, om ikke til full musikk, så med godt musikalsk følge. Vidar Pettersen har en finger med i spillet når «Sønnavind» inntar scenen. Lyden er det Pro Light som står for.

– Alle jobber gratis fordi inntektene går til det gode formålet matutdeling.no, sier Nielsen.

LES OGSÅ: Åpnet ny fotoutstilling

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.