Christin Brandt er senterleder på Jessheim storsenter. Som en del av et større team er det hennes ansvar å ha oversikt over hva som skjer til enhver tid, og sørge for at kundene møter et så rent og ryddig senter som mulig. Nå står hun foran Jessheimdagene som er årets største arrangement for senteret. De satser stort på kultur og aktiviteter.

– Vi hadde besøk av folk fra Sirkus Shopping i Trondheim sist, som også har fokus på dette. De ble positivt overrasket av det de opplevde under Jessheimdagene, sier hun.

– Du er fra Nedre Romerike. Hva er den største forskjellen på oss og dem?

– Øvre for meg var ensbetydende med Gardermoen flyplass. Men jeg skjønte jo fort at det er noe mer, og jeg fikk virkelig opp øynene for Jessheim by da jeg kom hit. Det er ikke som Oslo, men definitivt et urbant preg for eksempel med byliv på søndager. Folk bruker tilbudene mer og mer. Den store forskjellen er at mens mange på Nedre bruker Oslo mye, synes jeg folk her er flinke til å benytte seg av mulighetene de finner hjemme. Det er selvsagt fordi tilbudene med kultur, kino og senteret er så godt.

– Har vi en bedre tilhørighet enn de lenger sør?

– Ja kanskje, jeg opplever ikke at tilhørigheten er så sterk på Nedre. Folk her oppe er veldig lojale mot hjemstedet sitt, og særlig de som bor på Jessheim. Det er noe spesielt her.

– Hvordan er dagene dine som senterleder?

Mye går ut på å ha kontakt med de mange flotte ansatte i huset, og jeg må være mye ute blant butikkene. Det er der det skjer. Inne på kontoret jobber vi mye med kampanjer før vi gjennomfører dem. Jeg tar også en prat med nyansatte butikkledere, og med 145 av dem blir det en del å gjøre. Jeg prøver å bli kjent med alle, men det er dessverre ikke alle jeg får like lang tid med. Men etter tre år her har jeg fått mange gode kollegaer. Det er også viktig at vi i administrasjonen jobber godt sammen og drar i riktig retning. Senteret må hele tiden være presentabelt. Det første vi får høre er når ting ikke fungerer som det skal, eller det er skittent.

LES OGSÅ: Nå kan du legge til en BMW på handlelista når du skal handle på storsenteret

– Hva er du opptatt av nå?

– Av at vi skal arrangere Jessheimdagene rett etter ferien og at det skal bli vellykket og gir mange glede. Også gleder jeg meg til åpningen av Skovly til høsten der vi får 1000 nye parkeringsplasser og åpning av XXL og Power.

– Hva betyr sommeren for deg?

– Uten tvil den beste tiden på året. Jeg er glad i ski og fjell om vinteren, men er mer et sommermenneske enn et vintermenneske.

– Hva og hvor er ditt optimale feriested?

– Jeg elsker Kragerø, der jeg har familie og har feriert fra jeg var barn. Sommer for meg er saltvann, sjølukt, måkeskrik, bading, tang og tare. Dessuten er det en koselig sørlandsby som syder av liv om sommeren.

– Sommerens ferieplaner?

– I husvogna på Jomfruland utenfor Kragerø i tre uker med familien min.

– Hva står helst på menyen i sommer?

– Jeg har planlagt å lage en del raw food, og tar derfor med kjøkkenmaskiner og mye stæsj til min manns store fortvilelse. Så blir det selvsagt en del grilling. Jeg spiser all mat.

– Har du et spesielt sommerminne du vil dele med leserne?

– Da jeg var 15 år rappet jeg og ei venninne mopeden til broren hennes og kjørte rundt på Flateby. Vi hadde det gøy, men vi klarte å ødelegge den. Det er klart at broren ble sint på oss.

– Hvor bader du helst?

– I saltvann selvsagt. Man må nyte livet så lenge man kan.

– Beste sommersang?

– Åh, vanskelig. Det er så mange fine å velge mellom. Men det nå være en gladsang, og gjerne på norsk. Det er koselig.

– Hva var din første sommerjobb?

– Avisbud hjemme på Flateby.

– Hvilken kjent person ville du helst vært strandet på en øde øy med?

– Jeg liker å være glad, så det må være en morsom person så jeg får ledd masse. Alex Rosen er hysterisk morsom, og kunne passet.

LES OGSÅ: Ølbutikk med 500 sorter åpner i storsenteret

SJU KJAPPE

Leser? Mye krim før, mer feelgood-romaner nå.

Blir flau av? Thomas Giertsen på tv.

Liker å spise? All mat

Redd for? At noe skal skje familien min.

Er avhengig av? God søvn.

God til å? Nyte livet.

Drømmer om? Sol og varme.

Fakta

Christin Brandt

  • Alder: 45
  • Bosted: Fjellhamar
  • Familie: Mann og ett barn
  • Er: Senterleder på Jessheim storsenter
  • Interesser: Lage mat og trene
  • Aktuell med: Snart Jessheimdagene
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.