Hun starter i jobben 1. mai, har bakgrunn innen markedsføring og ser fram til å begynne i ny jobb.

- Jeg gleder meg veldig. Det blir kjempespennende å jobbe i Eidsvoll igjen. Råholt er et område i sterk vekst. Det er mye som skjer her, og kjøpesenteret er en spennende drivkraft. Jeg gleder meg til å bli en del av laget her, sier Kristengård til EUB.

Nina Kristengård har gjort braksuksess som daglig leder for LSK Kvinner. På to år med henne ved roret har klubben sikret seg fire titler (the double begge år). Nå er hun klar for et nytt jobbkapittel, denne gangen som senterleder for Amfi Eidsvoll på Råholt. Stein Erik Lie, som innehar stillingen nå, skal over i ny toppjobb som daglig leder for Øvre Romerike Industriservice. Han har sin første arbeidsdag der 1. april, mens Nina etter planen skal starte på Råholt 1. mai.

LES OGSÅ: Slutter som senterleder - ny toppsjef for ØRI

Glad i grunnlovsbygda

- Jeg er svært glad i grunnlovsbygda, og er skikkelig Eidsvoll-patriot. Derfor benyttet jeg muligheten da den kom, sier Nina.

- Det har vært en fantastisk reise med LSK Kvinner også?

- Ja, ingen tvil om det. Vi har vunnet serien og cupen to år på rad, og det har vært strålende å være en del av vinnerlaget. Det er klart det blir vemodig å gi seg, men tiden var moden nå, smiler Kristengård.

Stein Erik Lie forteller at det er eiendomssjef, regionsjef, kjededirektør og konsernsjef som har jobbet med ansettelsesprosessen. Nyansettelsen av Nina Kristengård er med andre ord forankret helt opp til toppsjef Trond Harald Bjerke.

- Trond Harald har vært klar på at han vil mene noe om det selv. Det er kvalitetstegn i en ansettelsesprosess, sier Lie.

- Alle i Eidsvoll vet hvem Nina er. Hun har et stort nettverk i kommunen. Det er en fordel, understreker Lie.

LES OGSÅ: - På høy tid med nytt senter på Råholt

Har jobbet i Thon-systemet

Nina Kristengård har også jobbet i Thon-systemet tidligere. Før hun startet i jobben som daglig leder for LSK Kvinner, jobbet hun som daglig leder i Eidsvold Turn Fotball i flere år. Kristengård er utdannet innen markedsføring, og kjenner derfor faget godt.

- Jeg kjenner Thon-systemet godt, og vet hvilke systemer de har og hvilken rapportering de bruker. Dette blir en spennende jobb. Jeg gleder meg virkelig til å starte, sier Kristengård.

Første ansettelsesdag i den nye jobben er altså 1. mai, men det er en mulighet for at Nina kommer til å begynne før. Det vil bli avklart i ukene framover. Hun vil bli presentert for de ansatte på Amfi Eidsvoll under et møte om kort tid.

Hun kommer til et kjøpesenter som leverte gode resultater i 2015. Amfi Eidsvoll økte omsetningen med 36,4 prosent, fra 291 til 397 millioner kroner i fjor. Dette viser at det nye kjøpesenteret har vært suksessfylt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.