Eidsvoll Mannskor, med dirigent Ludvik Kjærnes, innbyr til tradisjonell høstkonsert i Kafé Henrik i Eidsvoll sentrum søndag ettermiddag.

– Mannskoret har, sammen med Ludvik, øvd jevnt i hele høst med god kontinuitet og progresjon på øvelsene. Dette har gitt resultater og koret kan nå presentere et spennende program bestående av nye og gamle sanger, skriver koret i en pressemelding.

Repertoaret blir variert, fra muntre drikkeviser og folketoner til tyngre verk av duoen Bjørnstjerne Bjørnson og Edvard Grieg. Blant annet skal koret framføre «Impromptu», Min dejligste tanke» og «Landkjenning», alle tonesatt av Grieg.

– Konsertene i Kafé Henrik kjennetegnes av god atmosfære med nærhet til publikum. Vi ser fram til en stemningsfull og varm konsertopplevelse, sier koret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.