Nilsen, som bosatt i Skedsmo, har tidligere bakgrunn fra Politiet, hvor han var ansatt fra 1995 til 2007. Han er opprinnelig fra Bergen.

DISSE SØKTE: Varaordføreren var blant søkerne til kultursjefjobben

– Etter at jeg sluttet i Politiet jobbet jeg ved NAV kontroll i ett år. Deretter var jeg sportssjef i Norges Friidrettsforbund i åtte år, men sluttet etter OL i fjor, sier Nilsen.

Han har det siste året videreutdannet seg ved blant annet BI.

– Jeg er også ferdig med elitecoachprogrammet ved Høgskolen i Sørøst-Norge, forteller Nilsen.

Han kunne derfor begynne i jobben som virksomhetsleder for kultur i Nannestad kommune umiddelbart.

– Jeg søkte på stillingen fordi jeg syntes arbeidsoppgavene virket spennende. Nå ser jeg fram til å bli kjent med kulturmedarbeiderne, arbeidsoppgavene, stedet, frivillige og Nannestads befolkning for øvrig, og ikke minst naturområdene. Jeg gleder meg til å være med og sette Nannestad på kulturkartet, sier Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.