Elisabet Frøyland fra Nannestad er blitt ny kommunalsjef i avdelingen samfunn og miljø i Nes kommune. Hun har vært virksomhetsleder for areal og miljø siden desember 2016, og i flere år før det var hun plan- og næringssjef i Ullensaker kommune.

Ullsokningen Elisabeth Nordal blir kommunalsjef for avdelingen helse og velferd i Nes. Hun kommer fra stillingen som avdelingssjef i bydel Stovner i Oslo, og tiltrer stillingen 1. oktober.

– Nordahl leder nå avdeling for søknadskontor, hjemmetjeneste og rehabilitering, og er en del av bydelens toppledergruppe. Hun er godt kjent med, og benytter LEAN som metodikk i omstillingsarbeid hun har ansvar for, melder Nes kommune.

Marthe Godager som også bor i Ullensaker, blir ny kvalitetsrådgiver i Nes kommune. Hun er nå seniorrådgiver i Statsbygg, og tiltrer stillingen 1. oktober.

– Godager har i mange år hatt ansvar for kvalitetssystemer og avviksbehandling. Hun har jobbet i flere prosjekter, blant annet i Mattilsynet, ifølge Nes kommune.

LES OGSÅ: Ullensakers nye rådmann

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.