Skøytefolket på Jessheim må fortsatt klare seg med kunstisbanen i Idrettsparken. Først om ett år er den nye ishallen på Gystadmyra klar, men nå er i hvert fall utendørsbanen klar.

Dugnad fra Ullensaker Is-sportklubb og litt hjelp i form av regn fra oven har sørget for at isen allerede er fem centimeter tykk og klar til bruk.

– Her er det åpent for alle interesserte, lover leder av klubben, Asgeir Sand.

Han håper de får ha isen i fred for vandaler denne sesongen.

Forrige sesong ble isen ødelagt av noen som strødde salt utover banen. Det skapte også problemer for tennisfolket som bruker asfaltbanene her om sommeren.

Klubbens egne vil også selvsagt bruke banen som også er merket for curling. Like over nyttår er det klart for skøyteskole på isflaten som ligger i Idrettsparken, like vest for den gamle fotballstadion til Ull/Kisa.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.