• KNUST: Vinduet i bakluka på bilen til Åse Marit Myrvang ble knust og bagen med skytterutstyr stjålet. Foto: Politiet

Fredag 29. desember ble vinduet i bakluka på bilen til Åse Marit Myrvang knust og bagen med masse dyrt skytterutstyr ble stjålet.

Bilen sto da parkert i carportanlegget der hun bor i Maura.

– DEN KJIPESTE DAGEN

– Dette har vært sånn ca. den kjipeste dagen i 2017. Det er så trist at ting blir borte sånn og det lager så mye klunder og heft. Så hvis det er noen i Maura/Nannestad som finner en bag som er stor, rød og svart som det står Team Norma på så må dere rope ut! Bagen har liten verdi for folk flest, men for meg så har den stor verdi, skrev Myrvang på sin Facebook-side.

I bagen lå det blant annet flere magasiner til våpen med kaliber 22, for mange kanskje bedre kjent som salongrifle. Dette er kaliberen hun trener med vinterstid.

DYRE MAGASINER

Hun ber om at dersom noen får tilbud om å kjøpe slike magasiner, som er veldig dyre, om å si ifra.

Skytterdressen er målsydd og er spesialtilpasset Myrvang. Ingen andre har dermed glede av den. I tillegg ble både skyttersko og briller stjålet.

– Dette synes jeg er ordentlig guffent. Det var innbrudd i en bil til også. Tyvene kan ha kastet bagen da de så hva den inneholdt. Jeg håper folk som for eksempel er ute og går tur om å kikke litt ekstra i vegkanten og eventuelt undersøke litt nærmere hvis de ser noe som ligger der. Tyvene kan også gjerne sette tilbake bagen i garasjeanlegget. De behøver ikke å ringe på døra for å gjøre det, sier Myrvang.

Det er foreløpig ikke avklart hva forsikringen eventuelt vil dekke.

IKKE SPOR

Fra Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor, som etterforsker saken, opplyses det at det foreløpig ikke er kommet nye opplysninger å jobbe videre med.

– Heller ikke noe av det som ble stjålet er kommet til rette, sier politibetjent Odd Gunnar Burmo ved Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor.

Politiet ønsker også tips dersom noen skulle ha sett noe som kan settes i forbindelse med tyveriet.

LES OGSÅ: Stjal strøm og dyrket cannabis

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.