Håndballspilleren Frida Haug Hoel har fått idrettsstipendet på 12.000 kroner fra Eidsvoll kommune. Ildsjelen Jan Ove Myrvoll ble hedret med innsatspokalen.

Frida spilte håndball i Eidsvold Turn fra 2004 til 2014. Hun har vært dedikert i håndballen siden hun var seks år. For klubblaget i Eidsvold Turn var hun en viktig spiller som fra J12 var et lag som utmerket seg i nasjonal sammenheng. I dag spiller Frida håndball for Rælingen Håndball, og har vært med på regionale og sentrale landslagssamlinger. Idrettsstipendet hun nå har fått er på 12.000 kroner. Jan Ove Myrvoll har lang fartstid i Eidsvold Idrætsforening og har nå blitt tildelt innsatspokalen. Han er kjent som en perfeksjonist som utfører alle oppgaver 100 prosent. Han begynte i Eidsvold IF i 1980 – da i fotballgruppa. Der har han vært innom alle verv. Han har også vært altmuligmann i hoppgruppa. I håndballgruppa var han med rundt VM-arrangementet i 1990. Han har også hatt forskjellige verv i hovedstyret. EUB gratulerer begge to!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.