En eidsvolling i 40-årene ble fredag kveld beordra til Ahus etter for høyt alkoholinntak.

– Han ble kjørt til Ahus for pumping, etter avgjørelse fra lege. Han var rett og slett ikke i stand til å ta vare på seg selv, sier vaktleder ved Gardermoen politistasjon Peer Andreassen.

Det var ansatte i resepsjonen på Park Inn hotell som meldte fra til politiet om mannen, som skal ha drukket store mengder sprit.

– Politiet på stedet fant også flere uåpna flasker med sprit på stedet. Det var godt han ikke fikk begynt på de, påpeker Andreassen.

IMPORTERER BARNESEXDOKKER: Ingen lokalemottakere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.