– Sett bilen i førstegir, og ikke bruk bremsene ned bakken, sier Bane NORs medarbeider til sjåførene som skal gjennom Dønnumskia i Eidsvoll. 

– Det er veldig glatt langs Dønnumskia. En lastebil fra transportselskapet Tom Wilhelmsen kom seg ikke opp denne glatte bakken. Både transportselskapet og vi i Bane NOR etablerte en vaktpost på hver sin side av denne lastebilen, forklarer Hilde Marie Braaten i Bane NOR. 

Bane NOR ble stående en god stund og dirigere trafikken forbi Dønnumskia, mellom Bøn og Sundet. 

Lastebilen ble fjernet rundt klokken 15:00, og veien ble igjen åpnet, men det advares om ekstremt glatte veier.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.