– Dette er et problemområde, og det blir omfattende arbeid som må gjøres. Det er planer om å utbedre denne strekningen, men for å få gjort noe som varer er vi nødt til å kjøre en reguleringsplan. Dette fordi Statens vegvesen ikke eier nok grunn til at man kan få gjort jobben skikkelig, sier Johnny Rindal hos Statens vegvesen.

Han opplyser at forslag til reguleringsplan vil være ferdig rundt årsskiftet, og at den skal være ferdig neste sommer.

– Men så skal den behandles og til slutt vedtas av kommunestyret. Det vil derfor ta litt tid før vi kan sette i gang, men vi håper å kunne gjennomføre dette arbeidet innen utgangen av 2018. Vi vil samtidig se om det er mulig å rette ut svingene noe, sier Rindal.

Han opplyser at de samtidig vil vurdere om å utbedre strekningen videre nordover.

LES OGSÅ: Asfaltering stoppet av armeringsjern

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.