Ved 16-tiden lørdag ble fv33 gjennom Feiring åpnet etter steinraset som gikk ved Hoelshagen for noen dager siden. 


Geologer hadde da undersøkt fjellsiden og det så langt bedre ut enn fryktet, ifølge Totens Blad.


RENSKE

– Vi er nødt til å renske for stein oppe i fjellsida før vi åpner igjen, noe annet vil være uforsvarlig, sa Trond Holtvedt i Vegvesenets driftsseksjon fredag.

Torsdag så det ut til at det ville ta mange dager å få veien åpen igjen.  Raset gikk rett innunder Skreikampen som er et svært bratt og uframkommelig område. Arbeidet med å kartlegge området har derfor vært krevende. 

Holtvedt sier det kan bli aktuelt med ytterligere sikringstiltak på stedet senere, uten at det er bestemt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.