Vegen er sperret på grunn av ei steinblokk 100 meter fra stedet der det gikk et ras i mars, melder Toten Blad.

– Steinblokka vil før eller seinere rase ut, sier overingeniør Åsmund Røseid i Statens vegvesen til Toten Blad.

Det har allerede rast ut en stein på stedet, og nå skal den store steinblokka som fortsatt ligger omtrent en meter oppe i skråningen fjernes. Steinblokka ble oppdaget på en rutinemessig befaring. Det er lange sprekker i berget der den store blokka er på vei til å løsne.

– Det er god størrelse på den, sier Røseid.

Å fjerne steinblokka er beregnet til å ta flere dager, og vegen vil bli helt stengt hver natt fra 7. til 12. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.