Mesterskapet var for elever som utdanner seg til barne- og ungdomsarbeidere, og for elever som utdanner seg til mekanikere på lette kjøretøyer.

FLERE SKOLER

Åsmund Hertzenberg fra Jessheim videregående skole gikk til topps på lette kjøretøyer. med Tobias Thoresen fra Eidsvoll videregående skoler som nummer to.

I konkurransen deltok elever fra Jessheim, Eidsvoll, Bjørkelangen og Ås videregående skoler.

TIL NORGESMESTERSKAPET

I barne- og ungdomsarbeider-konkurransen deltok elever fra Nannestad, Rosenvilde, Mailand og Eidsvoll videregående skoler. Der gikk Lena Hofseth og Oda Limbodal fra Eidsvoll videregående skole helt til topps.

Konkurransen arrangeres i regi av World Skills Norge, som er en ideell organisasjon som arbeider for å høyne statusen, interessen og kvaliteten på norsk yrkesutdanning

Fylkesmesterne skal delta i norgesmesterskapet som arrangeres på Lillehammer 26. april.

LES OGSÅ: Til NM for ungdomsbedrifter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.