Årets påskeutfart har allerede startet, men de store trafikktoppene kommer ikke før torsdag og fredag. Reisende anbefales å beregne ekstra tid og følge med på skilting som følge av ombyggingen på flyplassen på Gardermoen.

– Det er mange reisende og mye bagasje. Fredag er den travleste dagen i påsken med nesten 100.000 reisende. Beregn mer tid til innsjekking, sending av spesialbagasje eller vanlig bagasje, sikkerhetskontroll og gåtid ut til gate, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen.

De som leverer inn bagasjen selv oppfordres til å knytte sammen lange reimer, hemper eller stropper så de ikke henger fast i bagasjebåndet. Dette gjelder spesielt sekker og bager.

Tips før innsjekk

– Vi oppfordrer alle til å skru av autopiloten og følge med på skiltingen. Terminalen er nesten dobbelt så stor som før, og det er mye nytt å forholde seg til. Grunnet ombyggingen er det fortsatt noen midlertidige gangveier, og dette vil pågå resten av 2017, sier Andersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.