– Gade lover energi, masse påfyll og leselykke. Hun har med seg mange bøker til gratis utlodning, forteller Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad.

Gade er godt kjent fra media. Hun har vært gjest i Frokost-TV, i bokprogrammet til Hans Olav Brenner og i Nitimen flere ganger. Gjennom mange år har hun hatt fast spalte i ukebladet Familien og leverer også bokanbefalinger til Litteratur i Vestfold. I 2008 fikk hun Forlagsprisen for sin store innsats for å øke den nasjonale interessen for bøker.

Arrangementet er et samarbeid mellom Nannestad bibliotek og Nannestad Bygdekvinnelag.

– Det er åpent for alle og vi håper at mange vil komme og høre på. Gade er full av energi og begeistring for lesing og bøker. Det blir servering etter foredraget, sier Holst-Larsen.

LES OGSÅ: Eneste biblioteket med egen flyplass

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.