– Du blir sånn av å være gullverking. Du må fylle opp dagene med et eller annet. «Slutt å glane, Slutt å glo», står det bak på rustholken som står parkert hjemme på tunet til Dag Ove Ludvigsen og familien i Gullverket.

Han har flere kjøretøyer, både biler og én motorsykkel, men for tiden er det rustholken som stjeler mesteparten av oppmerksomheten. Det dreier seg om en Ford Torino 1976-modell, og Ludvigsen har hatt den i to år.

Det er utfordrende å oppsummere et år som journalist i en lokalavis ved hjelp av ni bilder. Men det er også spennende og minnerikt. Vi møter svært mange mennesker i løpet av et år. Små og store, kjente og ukjente, lærere og rørleggere, statsministere og skogsarbeidere. Ingen dager er like, og det er opplevelsene jeg sitter igjen med. Møtene med folkene. Sakene de har å fortelle og sakene de bidrar til å få ut i avisen. Små og store ting. Det er fordelen med en lokalavis. Ingenting er for lite, ingenting for stort. Vi er der for dere lesere, og det er bare å bruke oss.

Jeg sitter igjen med alle øyeblikkene, de gode opplevelsene, samtalene, kaffekoppene, smilene og latteren, tårene. Det er mye å velge blant og mye å tenke på. Tusen takk alle sammen, riktig god jul og all hell og lykke inn i det nye året!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.